Netværket Fremtidens Kvinder

Netværket Fremtidens Kvinder (NFK)

Netværket Fremtidens Kvinder er et åbent erhvervsnetværk for kvinder i Østjylland – med domicil hos Karen Grøn Vestjysk Bank i Horsens.

Hvem kan være medlem:

Netværket Fremtidens Kvinder er for kvinder under uddannelse, ansatte, selvstændige og seniorer.

Hvor ofte er der møder:

Der er en møderække på 10 gange årligt, der fordeles over forskellige ugedage og mellem foredragsholdere, netværksaftner og virksomhedsbesøg.

Vision:

Erhvervsnetværkets vision er, at skabe et netværk hvor kvinder kan være sammen og netværke og skabe stærke relationer til og mellem hinanden.

Mission:

Vores mission er, at bidrage til udvikling, se nye muligheder og opnå en større nysgerrighed i vores professionelle liv.

Der vil være fokus på den feminine tilgang til dit erhvervsliv, så du kan opnå en bedre balance mellem dit private- og dit erhvervsliv.

Netværket er også en øve/træningsbane, hvor du kan bede om hjælp, træne færdigheder og diskutere specielle emner.

I netværket vil du få:

Et netværk i trygge rammer med glade og positive medlemmer, der ønsker dig det bedste.

Et netværk, hvor du kan føle dig fri og være dig selv præcis som den, du er.

Et netværk, hvor du kan bede om hjælp.

Du bidrager til netværket med:

Din livserfaring og din positive holdning til netværksarrangementerne.
Netværket Fremtidens Kvinder bygger på relationer og vidensdeling på alle områder af dit arbejdsliv.

 

Bestyrelsen
Karen Grøn, vestjysk BANK – Horsens
Susanne Andreasen:  All Web
Helle Pia Dyrby:  Clinique Unique
Hanne Svendsen: Hjertets Vej

Bestyrelsen i Netværket Fremtidens Kvinder

 

Karen Grøn – filialdirektør i vestjysk BANK i Horsens.

Vores netværk tog sin oprindelse i maj 2005, hvor jeg synes vi manglede et erhvervskvinde netværk i Horsens. Sammen med 4 andre kvinder startede vi vores netværk, der nu har eksisteret i 11 år og det er jeg meget glad og stolt over.

Jeg har altid arbejdet i en bank – dog med undtagelse af 4 år, hvor jeg var ansat på Finanssektorens Uddannelsescenter i Skanderborg, hvor det primære var at undervise bankfolk i de danske pengeinstitutter.

Min første lederstilling fik jeg som 36 årlige og jeg vidste allerede som helt ung, at jeg ønskede at være leder af en filial og det er et job, som jeg holder rigtig meget af. Her kommer mine kompetencer i spil og det synes jeg er spændende.

Jeg nyder, at min livserfaring fra både job og privatliv spiller sammen og dermed fungerer jeg også som et helt menneske.

Min fritid tilbringer jeg sammen med familien – børn og børnebørn og min mand og jeg spiller golf.

En anden beskæftigelse er mit strikketøj og det at strikke i dag er ikke bare lige til, der er så mange nye opdagelser indenfor feltet. Det er en meget stor fornøjelse jeg har.

Mit motto er:

Forskelligheden er den der flytter os fremad og at kvinder hjælper kvinder er en selvfølgelighed og det i alle henseender. Synlighed er for mig også et af nøgleordene.
Et netværk kommer vi ikke uden om i disse år, hvor der er meget stor fokus på netop den måde  at dyrke sine relationer på. I en bred vifte fra samarbejdspartner til kunder og videre til sparring og coaching mellem to eller flere relationer er lidt af det som netværket vil gi´ dig.

Susanne Andreasen, All Web

Jeg har en online markedsføringsvirksomhed All Web, hvor jeg:

Er online markedsføringskonsultent
jeg hjælper dig og din virksomhed med at få tilrettelagt jeres markedsføringsplan og aktiviteter og blive synlige og få jeres budskaber ud over skærmen på hjemmesiden, bloggen, med nyhedsbreve og på de sociale medier og i søgemaskiner.

Dvs. brugen af online markedsføringsplatformen, så jeres besøgende og kunder lære jeres produkter og ydelser at kende og konvertere til salg/mersalg.

Webudvikler
Jeg vikler hjemmesider, opsætter nyhedsbrevssystemer og skabeloner, opsætter profiler på de sociale medier, seo.
Dvs. udvikling af online markedsføringsplatformen, så den for din virksomheds unikke budskab frem.

Underviser og foredragsholder
Jeg underviser fysisk og online: Lærer dig at udvikle din hjemmeside selv, sende nyhedsbreve, vedligeholde profiler på de sociale medier.
Dvs. jeg lære dig at udvikle og markedsfører din virksomhed online.

Jeg brænder for at alle os der har lyst, bliver synlige med det, vi kan på hver vores unikke måde. Og vi får afsat vore produkter og ydelser og dermed får skabt det arbejdsliv/liv, vi hver især drømmer om.

Netværk – vejen til min succes

Jeg synes videndeling er spændende og vejen til gode oplevelser, netværk og vækst. Jeg har været med i netværket og ambassadørgruppen  fra start primært først mht. hjemmeside og senere som tovholder på WiB Horsens virtuelle netværksaktiviteter og nu i Netværket Fremtidens Kvinder.

Erhvervsnetværket er et fantastisk virtuelt og fysisk netværk, der giver mig inspiration, sparring, videndeling, samarbejdspartnere, kunder og meget mere.

Kom og oplev møderne, de giver altid et godt udbytte og et super energiløft.

God markedsføringslyst

Susanne Andreasen

All Web
27 11 96 77
sua@all-web.dk
all-web.dk
Facebook:
All Web 

Hanne Svendsen, Hjertets Vej

Jeg er indehaver af Hjertes Vej.
Jeg er vild med vores netværk af rigtig mange grunde.
De vigtigste for mig er at være med til at støtte og hjælpe andre kvinder.
Alt for mange kvinder brænder ud i begge ender, fordi de ikke tør være med sig selv. Tør være med deres feminine egenskaber.
De må ud i lyset og være med det, de kan. Turde stå ved det, selv i mandsdominerede områder og for så vidt også i selskab med andre kvinder, der endnu ikke har fundet sig selv.
Tendensen er her at undsige enten sig selv eller andre for at være med sig selv. Altså at gå med fejlfinderens lup, dømme og fordømme.

For mig er fremtidens kvinde hende, der tør stå frem i lyset.
Kvinder, der tør stå ved sig selv og står op for sig selv uanset hvilke situationer, de havner i.
Være med til at åbne op for et fælleskab, hvor vi vil hinanden og er parat til at stå op for hinanden.
Et fælleskab hvor du kan føle dig fri og sårbar, fordi vi går efter hinandens ressourcer frem for fejl.
Selv er jeg kommet igennem 3 voldsomme bump i livet siden 2009 og nu fundet helt ind til min inderste kerne, hvor jeg er urørlig.
Det er magisk og har ændret mit indre liv fuldstændig.
Jeg oplever nu, at jeg stort set kan hvad jeg vil ved hjælp af fokus på mine tanker og bekræftelser.

Måske du kender Wayne Dyer, Louise Hay, Eckardt Tolle det er nogen af dem, som jeg har lært rigtig meget af sammen med en række af andre ophavsmænd/-kvinder til at leve indefra og ud.
Og ikke mindst Anita Moorjani, hvis bog “at dø for at leve” gjorde at jeg turde blive tydelig med at kærligheden er ALT.
Har du lyst, at læse om hvordan jeg ændrede mit liv, så har jeg udgivet e-bogen: HJERTETS VEJ – Kærligheden er min Mirakel Kur

Mit arbejdsliv

Selv har jeg har være nødt til at gå på efterløn efter 20 år med egen praksis i Århus og Horsens som diætist. Inden da 17 år som ansat på danske hospitaler.
Jeg har været aktiv i utallige faglige udvalg op gennem 80èrne og 90èrne dels på de sygehuse, som jeg arbejdet på og i Foreningen af Kliniske Diætister. Her har jeg også været aktiv i bestyrelsen en årrække i samme periode og været forkvinde en periode i begyndelsen af 90èrne.
Jeg har guidet oceaner af mennesker til kostvaner, der gav et harmonisk forhold til mad, hvad enten det drejede sig om at  leve sundt og minimere udvikling af livsstilsygdomme eller på grund af lidelser eller sygdomme, for lidt eller for meget vægt.

Omdrejningspunktet har været glæden ved mad, nydelsen af samme og sidst men ikke mindst nænsomhed med dig selv.
Jeg har desuden leveret og integreret alt det faglige indhold på Klub MadmedSmil, som er overdraget til Susanne Andreasen fra All-Web.

Jeg glæder mig til at netværke med dig.
kærlig hilsen
Hanne Svendsen
2073 9426
hanne@hjertets-vej.dk
Hjertets Vej:  FB