Kvindesundhed og cyklus med homøopati

Har du helt styr på, hvad din cyklus betyder for, hvordan du har det i din hverdag? Uanset, hvor du er i livet, har din cyklus stor indvikning på dit velbefindende. Så om du er tæt på overgangsalderen, kæmper med fertiliet eller har ubehag i forbindelse med din cyklus, så dette foredraget for dig.

Det sker onsdag den 8. november.

Denne aften kommer til at handle om kvindelig cyklussundhed set fra en homøopatisk vinkel, da det er homøopat Dorthe B. Jensen, fra Holism Universe, der fortæller:

– Jeg vil introducere dig for homøopati, som er en alternativ behandlingsform, der bliver brugt af millioner af mennesker rundt om i verden. Jeg kommer ind på, hvorfor kvindelig cyklussundhed er så vigtig. Hvad er en ”normal” cyklus? Din ”normal” ligger måske uden for normalen.

Hun giver generel viden om cyklus, og hvad du kan gøre for at få det bedre, der bliver også mulighed for at stille spørgsmål.

Mødet er onsdag den 8. november ved Clinique Unique på Torvet 24 – 2. sal. Der er indgang fra Torvet ved siden af HiFi Klubben. 

OBS!!! NY ADRESSE siden sommerferien – men maden er stadig fra Spisekammeret – vi er flyttet, så vi ikke skal sidde så tæt, og der bliver plads til flere.

Tid: 18.30-21.00.

Maden er med i prisen, og det er muligt at købe en vegetarbillet.

KØB DIN BILLET HER

 

Vil du gerne være medlem, men har du ikke fået betalt endnu, så kan du gøre det her: Medlemsskab NFK 2023 

 

Vi glæder os til at se dig

Venlig hilsen

Bestyrelsen – Netværket Fremtidens Kvinder

 

PS: Husk at sætte X i kalenderen:

2023

Onsdag den 8. november

Tirsdag den 5. december (Julefrokost)

2024

Tirsdag den 9. januar – Nytårskur

Onsdag den 7. februar

Tirsdag den 5. marts – generalforsamling

Torsdag den 11. april

Onsdag den 15. maj

Sommerferie