Kvindesundhed, cyklus og fertilitet fra en homøopats synspunkt

Netværket Fremtidens Kvinder

KØB DIN BILLET HER

Kvindesundhed, cyklus og fertilitet fra en homøopats synspunkt – er overskriften, når vi mødes tirsdag den 12. september.

Denne aften kommer til at handle om kvindelig cyklussundhed set fra en homøopatisk vinkel, da det er homøopat Dorthe B. Jensen fra Holism Universe, der fortæller:

– Jeg vil introducere dig for homøopati, som er en alternativ behandlingsform, der bliver brugt af millioner af mennesker rundt om i verden. Jeg kommer ind på, hvorfor kvindelig cyklussundhed er så vigtig. Hvad er en ”normal” cyklus? Din ”normal” ligger måske ikke inden normalen.

– Fertiliteten er dalende i Danmark. Kunne det have noget at gøre med cyklusudfordringer siden puberteten? Det er muligt at leve i harmoni med sin cyklus, men det ved man ikke, før man har prøvet det. Måske er du selv forbi ønsket om flere børn, men du kender højst sandsynligt en ung kvinde, der har udfordringer i sin cyklus. Så kom alligevel – det kan være du får en aha-oplevelse.

Mødet er tirsdag den 12. september ved Clinique Unique på Torvet 24 – 2. sal. Der er indgang fra Torvet ved siden af HiFi Klubben. 

OBS!!! NY ADRESSE – men maden er stadig fra Spisekammeret – vi flytter, så vi ikke skal sidde så tæt, og der bliver plads til flere.

Tid: 18.30-21.00.

Maden er med i prisen, og det er muligt at købe en vegetarbillet.

KØB DIN BILLET HER

 

Vil du gerne være medlem, men har du ikke fået betalt endnu, så kan du gøre det her: Medlemsskab NFK 2023 

 

Vi glæder os til at se dig

Venlig hilsen

Bestyrelsen – Netværket Fremtidens Kvinder

 

PS: Husk at sætte X i kalenderen:

2023

Tirsdag den 12. september

Torsdag den 5. oktober

Onsdag den 8. november

December (Julefrokost)

2024

Tirsdag den 9. januar – Nytårskur

Onsdag den 7. februar

Tirsdag den 5. marts – generalforsamling

Torsdag den 11. april

Onsdag den 15. maj

Sommerferie