Din forretningsmodel skal virke og du skal vælge den med omhu. Onsdag den 15. November er der møde i Netværket Fremtidens Kvinder

 

Din forretningsmodel skal virke og du skal vælge den med omhu. Onsdag den 15. November er der møde i Netværket Fremtidens Kvinder

Gå direkte til: tilmelding

Kom og hør Anita Hummelshøj Mikkelsen fortælle om hvordan hun vælger forretningsmodeller. Hun har to meget forskellige modeller og driver både en forretning vendt mod håndværkere og ledere samt en spirituel forretning.
Anita vil fortælle om hendes overvejelser omkring valget af de adskilte forretningsmodeller, hvorfor er det en god idé, hvordan drifter hun og fordeler energien og hvilke fordele og måske bagsider har det, når man i egen forretning driver flere forskellige modeller.

Skåret helt ind til benet handler en forretningsmodel om klare svar på fire spørgsmål

Hvad tilbyder du kunden?
Hvordan sælger du det?
Hvordan laver du det?
Hvordan tjener du penge på det?

Efter Anitas indlæg vil i grupper drøfte vores forskellige forretningsmodeller, både os der er selvstændige og os der er underlagt en model som ansat. Specielt spændende er, om vi kan udfordre hinanden på hvornår vi ser om den model vi har valgt ikke er god mere, og hvad der skal til for at vi vælger en ny.

Program
Vi begynder kl. 19 og runder af senest kl. 21.45. Aftenen begynder med velkomst og gennemgang af aftenen. Herefter er der indbyrdes netværk ved bordene sammen med buffet eller tallerken anretning inkl. drikkevarer.  Dernæst oplæg ved Dorte Kristiansen fra 19.45 til 20. Dorte fortæller kort om persondataloven.
Herefter er Anita Hummelshøj Mikkelsen på og erfaringsdeling i grupper.
Fra ca. 21.30-21.45 får du også mulighed for at fortælle, hvad der rør sig hos dig/din virksomhed, noget du har brug for hjælp til og/eller kan komme andre til gode.

Her er: tilmelding

Det praktiske:
Tid: Onsdag den 15/11 kl. 19 -. Husk visitkort.
Sted: Horsens kunstmuseum, Carolinelundsvej 2 8700 Horsens
Pris: Medlemmer kr.: 200 Pris ikke medlemmer kr.: 300
Tilmelding: Senest den 13/11

Vi vil glæde os til at se nye interesserede og gamle networkere i netværket.
Kærlig hilsen

Bestyrelsen:
Karen Grøn, Vestjysk BANK, Horsens
Susanne Andreasen, All-Web
Helle Pia Dyrby, Clinique Unique
Hanne Svendsen, Hjertets-vej