Netværket Fremtidens Kvinder holder møde onsdag den 19.september hos Insero – virksomheden der kan give luft under vingerne til iværksættere og virksomheder

Netværket Fremtidens Kvinder holder møde onsdag den 19.september hos Insero – virksomheden der kan give luft under vingerne til iværksættere og virksomheder

Fremtidenskvinder besøger Insero

Nystartet administrerende direktør Kim Søgaard fra Insero  – kommer fra en topstilling i dansk erhvervsliv fortæller om Insero og hvorfor virksomheden er så vigtigt for vores lokalområde.

Tilmelding 

Insero er en udviklings- og rådgivningsvirksomhed, der går forrest i den grønne omstilling med bæredygtige energiløsninger. Insero er et kommercielt selskab ejet af fonden Insero Horsens, som skaber vækst og udvikling i Horsens, Hedensted, Vejle og Juelsminde blandt andet ved at investere kapital i perspektivrige iværksættere og virksomheder.

  • Hør, hvordan vi giver iværksættere og virksomheder luft under vingerne gennem investeringer og forretningsudvikling og få konkrete eksempler på tidligere investeringer.
  • Hør, hvordan vi omsætter vores viden om energiteknologi og softwareudvikling til innovative forretningsmodeller og rådgivning, som hjælper virksomheder og organisationer med vækst.

Program

Vi begynder som vanlig kl. 19 med et let traktement, derefter vil Kim Søgaard fortælle om Insero.
Vi forventes at være færdige godt 21.

Inden afslutning får du også mulighed for at fortælle, hvad der rør sig hos dig/din virksomhed, noget du har brug for hjælp til og/eller kan komme andre til gode.

Det praktiske:
Tid:
   Onsdag den 19. september  kl. 19 -. Husk visitkort.
Sted: Insero, Vitus Bering Innovationspark, Chr. M. Østergårdsvej 4 , 8700 Horsens –  indgang og parkering på bagsiden af bygningen.
Pris:
Insero er vært, hvorfor det er gratis, men tilmelding skal ske alligevel
Tilmelding:
Senest fredag den 14. september

Bestyrelsen:
Karen Grøn, Arbejdernes Landsbank, Viby J
Susanne Andreasen, All-Web
Helle Pia Dyrby, Clinique Unique
Hanne Svendsen, Hjertets Vej