Mindre ego mere hjerte – træf de rigtige valg

Netværket Fremtidens Kvinder

Inviterer i august til den første netværksefter efter sommerferien. Vi lægger ud med en aften med fokus på de gode energier, når Jaspir Pedersen fortæller om at træffe de rigtige valg med mindre ego og mere hjerte.

Træffer du de rigtige valg for dig? 

Der er gang i energierne, de buldrer derudaf, og vi mærker det forskelligt på vores krop. Mærker du frygt i denne usikre verden, vi lever i?  Jeg vil sammen med mine og dine guider lede dig gennem en aften med mindre ego og mere hjerte, så du får et par værktøjer med hjem, så du kan arbejde videre, og du bliver bedre til at træffe de rigtige valg for dig og derved styrke dit selvværd.  

Vidste du, at når du træffer dine valg, er det ud fra, hvad du har med i bagagen/rygsækken fra din opvækst, skole, venner, kolleger etc. Disse valg er ikke altid hensigtsmæssige for dig, men du gør det, fordi du ved ikke bedre, og det sker ud fra underbevidstheden. Det er tit og ofte på bekostning af os selv!  Din krop skal nok gøre opmærksom på det, men det er ikke altid, du får lyttet til kroppen i tide, og så risikerer du at blive syg.

Måske tænker du: Hvordan er jeg havnet her?, Er jeg i mit rette element?, HVORFOR er jeg så træt?, Udkørt? , Sover du nok? -ER du frisk når du vågner?, Stresset?, Hvad holder dig vågen, hvis du ikke får sovet nok?  

 Vil vi gerne ændre vores vaner, er vi nødt til at komme ud af vores komfortzone.

Jaspir er serieiværksætter, hun ejer HR Relationer, som arbejder med rekruttering og spirituel coaching. Coachingforløb for selvstændige og 1:1 sparring. Desuden ejer hun Cosmos Academy, som er en clairvoyanceskole, der uddanner coaches, clairvoyante og healere.  

Jaspir.dk er en spirituel virksomhed, som tilbyder spirtuel coaching, clairvoyance og healing.  inviduelle coachingforløb for selvstændig og private.   

Hun har i mange år arbejdet med sin spirituelle del. Det tog hende en del år at acceptere den side af sig selv. I dag er det en integreret del af ALT, hvad hun arbejder med.  

Gå direkte til tilmelding her. 

Mødet er mandag den 22. august på Spisekammeret i Thonbogade 19 klokken 18.30-21.00.

Som altid serveres der lækker mad, og der er tid til at samtale og netværke med hinanden. Te og kaffe nu er med i prisen, og det er muligt at købe en vegetarbillet.

 

Vi glæder os til at se dig

Kærlig hilsen

Bestyrelsen – Netværket Fremtidens Kvinder

 

PS: Husk også at sætte kryds i kalenderen  til efterårets datoer:

Mandag den 22. august

Mandag den 12. september

Onsdag den 5. oktober

Mandag den 7.november

Torsdag den 1. december – julefrokost

 

NB: Der er mulighed for parkering ved det gamle Bones/Time Out Cafe (betalingsautomat) Rædersgade 1-3.