Lyst til selv-kærlighed

Netværket Fremtidens Kvinder

KØB DIN BILLET HER

Hvilke fordele opnår du med mere selv-kærlighed – privat og i dit arbejde? Det er et af spørgsmålene, når Lisbeth Eilertsen og Ida Tangsgaard står for forårets sidste netværksmøde, hvor vi mødes under åben himmel i Bygholm Park.

De står for en oplevelsesorienteret workshop, hvor du vil få lejlighed til både at arbejde individuelt og sammen med andre. De beder deltagerne vende opmærksomheden mod krop, følelser og egne selvkærligheds-metoder. Under en walk-and-talk kommer du til at følges og udveksle med én person fra gruppen.

Workshoppen vil bl.a. give dig:

· en fornemmelse af dit eget selvkærligheds-niveau

· en oplevelse af effekten af at lytte med hjertet

· inspiration – også set i forhold til det feminine paradigme: Kan mere selv-kærlighed hjælpe os med at tiltrække andre og det, vi ønsker – arbejdsmæssigt og privat?

Hvem er Ida og Lisbeth?

Programmet for denne aften er tilrettelagt i et samarbejde mellem Ida Tangsgaard og Lisbeth Ejlertsen.

Ida har virksomheden Tangsgaard for personlig udvikling. “Jeg hjælper dig til at blive bedre til at takle de udfordringer, du står overfor, samt få mere ro, energi, nærvær og selvkærlighed ind i dit liv. Det foregår enten via individuelle samtaler og/eller på kursusforløb i Bevidst Personlig Lederskab og Mindfulness i naturen.”

Lisbeth har virksomheden Flow Institute – følg glæden og energien. “Er du eller din arbejdsgruppe/virksomhed låst fast i noget, I ikke kan finde vejen gennem? Er kommunikationen støttende eller det modsatte? Gennem workshops og/eller individuel sparring og/eller traumehealing støtter jeg mennesker/grupper i at opnå flow i kommunikationen, i arbejdet og på det personlige plan. Jeg afdækker, hvad der spænder ben, bl.a. ved at kontakte det ubevidste felt.”

Det praktiske

Mødet er tirsdag den 9. maj i Bygholm Park klokken 18.00-20.30 – Det er rykket en halv time af hensyn til, at vi er udendørs. 

Vi mødes ved p-pladsen, der har indkørsel fra Bygholm Parkvej.

Maden er med i prisen, og det er muligt at købe en vegetarbillet.

Husk at klæde dig på efter, vi er udenfor hele aftenen, medbrig evt. tæppe/underlag, til når vi sidder og spiser.

KØB DIN BILLET HER

 

Vil du gerne være medlem, men har du ikke fået betalt endnu, så kan du gøre det her: Medlemsskab NFK 2023 

 

Vi glæder os til at se dig

Venlig hilsen

Bestyrelsen – Netværket Fremtidens Kvinder

 

PS: Husk at sætte X i kalenderen:

2023

Tirsdag den 9. maj

Sommerferie

Mandag den 21. august

Tirsdag den 12. september

Torsdag den 5. oktober

Onsdag den 8. november

December (Julefrokost)