Visualiser dine fremtidsønsker med et vision board

Netværket Fremtidens Kvinder

KØB DIN BILLET HER

Har du en skarpskåret femårsplan? Eller arbejder du med kortere målsætninger? Uanset, så har du sikkert både håb, ønsker og planer for fremtiden.

Torsdag den 5. oktober fortæller Heddah og Karina om, hvad vision board kan og om at sætte kreativiteten fri. Bagefter skaber vi hver vores vision board ud fra sætningen – “Hvor ser du dig selv om fem år” – for der skal være noget at skabe ud fra. Et vision board kan være med til at sætte mål og lede dig på rette vej – og måske kommer der ubevidste ting frem i den kreative proces.

Det praktiske

Vi har selv samlet blade, kataloger og dimser – men jo mere, vi har at klippe i, jo sjovere bliver det – så tag gerne noget med, alt kan bruges – om det er feriekataloger, fagblade eller Familie Journal – så længe man kan klippe i det, kan det bruges.

Husk – alle drømme er forskellige – måske drømmer du om at bo halvdelen af året i en træhytte, at lære nye færdigheder, ekspandere til nye markeder, arbejde mere med mennesker, blive bedre online, skabe nye relationer, at springe med faldskærm, eller måske om at ligge på stranden, mens dine medarbejdere tjener pengene for dig – så derfor er der brug for alle slags billeder – også dem, man ikke tror, kan bruges.

Husk gerne en saks – evt. andre redskaber – vi har en spand flydende lim med, men du må også gerne medbringe din egen.

Boardet laver man på et stykke pap – det kan være fra en papkasse…, et lærred eller hvad du lige har, det kommer an på, hvad du vil med det bagefter – skal det fx. hænge på væggen?  Størrelsen skal helst op i nærheden af 50×50 – ellers løber du hurtigt tør for plads. Og A4 er alt for lidt.

 

Mødet er torsdag den 5. oktober ved Clinique Unique på Torvet 24 – 2. sal. Der er indgang fra Torvet ved siden af HiFi Klubben. 

OBS!!! NY ADRESSE – men maden er stadig fra Spisekammeret – vi flytter, så vi ikke skal sidde så tæt, og der bliver plads til flere.

Tid: 18.30-21.00.

Maden er med i prisen, og det er muligt at købe en vegetarbillet.

KØB DIN BILLET HER

 

Vil du gerne være medlem, men har du ikke fået betalt endnu, så kan du gøre det her: Medlemsskab NFK 2023 

 

Vi glæder os til at se dig

Venlig hilsen

Bestyrelsen – Netværket Fremtidens Kvinder

 

PS: Husk at sætte X i kalenderen:

2023

Torsdag den 5. oktober

Onsdag den 8. november

Tirsdag den 5. december (Julefrokost)

2024

Tirsdag den 9. januar – Nytårskur

Onsdag den 7. februar

Tirsdag den 5. marts – generalforsamling

Torsdag den 11. april

Onsdag den 15. maj

Sommerferie